How diş beyazlatma jeli can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article



Alkali olan karbonat, hafif aşındırıcı özelliklidir. Bu nedenle kullanım miktarına dikkat edilmelidir. Hazır karbonat içeren macun kullanabileceğiniz gibi kendiniz de evde karbonat ile macun hazırlayabilirsiniz.

Beyazlatma işlemi sonucunda hassasiyet oluşması son derece normaldir. Bu hassasiyet ortalama iki gün sürer. Bir haftadan uzun süren hassasiyetler için işlemi yapan diş hekimine gidilmelidir. Diş minesinin aşındırılması sıcak soğBritish isles ve hava hassasiyetini meydana getirir.

Dentin hassasiyeti olarak adlandırılan durumlarda beyazlatma tedavileri bu hassasiyetleri arttıracağından tavsiye edilmemektedir.

three- TEK TİP DİŞ BEYAZLATMA Kanal tedavisi yapılan dişlerde sonradan renk kaybı yaşanır. Rengi değişen dişe, tek diş beyazlatma işlemi yapılabilir. Tek diş beyazlatma fiyatı malzeme ücreti hariç ortalama 750 ₺‘dir.

Dişlerinizin rengine daha iyi uyum sağlaması için klinisyeniniz dimension evde uygulayabileceğiniz beyazlatma yöntemleri sunabilir.

Diş beyazlatma kalemi zararları bulunur mu sorusunun cevabı kısaca hayır olarak yanıtlanabilir. Son derece etkili bir yöntem olabilen diş beyazlatma kalemleri ile uygulanan diş beyazlatma yöntemlerinin herhangi bir zararları ya da yan etkileri bulunmamaktadır.

Diş hekiminiz ile iletişim kurarak İzmir Diş Beyazlatma hakkındaki en net ve en güncel fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

Karbonat ise hafif aşındırıcı özelliğiyle diş yüzeyindeki lekelerin temizlenmesine yardımcı olur. Bir araya geldiklerinde, limon suyu ve karbonat karışımı dişleri beyazlatma konusunda oldukça etkili olabilir.

Limon içerdiği asitler sayesinde, dişlerdeki sarı lekeleri giderir. Tuz ile peeling etkisi yaratır. Limon kabuğu da diş beyazlatmaya beyazlatma diş hekimi yardımcı olur. Limon suyu ile dişleri fırçalayarak veya limon kabuğunu dişlerinize sürerek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Dişler doğal yapısı gereği, onlara ne kadar iyi bakarsanız bakın zamanla doğal beyaz görünümlerini kaybedip sararmaya başlarlar. Özellikle insanlarla sık iletişim halinde olmanızı gerektiren bir işle meşgulseniz bu diş sararması sizin için ciddi bir problem haline gelecektir.

Evde diş beyazlatmanın yollarından biri de diş beyazlatıcı macun, diş beyazlatıcı bant veya diş beyazlatıcı kalem kullanmaktır.

Uzman Ziyaretleri Ameliyat öncesi diş doktorunuzu ücretsiz şekilde ziyaret ederek, ziyaret sırasında ameliyat veya tedavilerle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca operasyon sonrası periyodik diş beyazlatma kalemi kontroller sağlanacaktır.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fileırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Mine mikroabrazyonu, dişlerin yüzeyindeki renk değişimlerini gideren kalıcı bir kozmetik diş hekimliği tedavisidir. Diş üzerindeki sarı ve kahverengi lekeler genellikle diş minesini zayıflatan şeker ve asit birikiminin neden olduğu dekalsifikasyon lekeleridir.

Report this wiki page